![]() |
![]() |
#11 | |
G.H.E.T.T.O.'s Philosopher
![]() Регистрация: 19.05.2006
![]() |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#12 |
Участник
![]() Регистрация: 12.09.2006
![]() |
![]() Вот этот отрывок если не сложно!!
Reflected and disrespected why so rejected ? our just another rapper who swears he's makin records That's what the'd said whenever I would walk by I never tripped, though always kept my head up high Eventually, I knew that I would find my way After the darkest night always comes a brighter day And some will say that turned away is all you'll get I just say "bet" and never let em see me sweat cause in the end I knew that I would have it all while non-believers were prayin for my downfall and some would call and tell me that they wish me well but in my heart, I'm knowin that they wish me hell Yo get a real job. Rappin doesn't pay the rent I hate the studio cause that's where all my money went Never surrender, it's all about the faith you got don't ever stop, just push it til you hit the top and if you drop, at least you know you gave your all be true to you, and that way you can never fall But beware, these backstabbers ain't no joke just like a rope, they hang on you until you're broke and when you're broke, they move onto the next dope and there you are, can't even pay your car, nope and when you reminisce thinkin how you got dissed remember how it fealt and do remember this Be true to you for me that there's no one bigger cause they can all suck dick Cause strictly 4 my *****z |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Боец
![]() |
![]() нах*р вылаживать текста? ладно запросы на переводы...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Боец
![]() |
![]() чё ж тут не понятного.чтобы набить постов больше..попробуйте сами переводить или через переводчик...
![]() |
#15 |
Килла
![]() |
![]() апалон, давай, раз для тебя тут нет ничего непоятного - покажи, какой ты гений английского языка.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
G.H.E.T.T.O.'s Villian
![]() |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#17 |
Свой
![]() |
![]() Я вот тоже если честно не понимаю зачем выложивать целые тексты. Ведь там большую половину слов можно самому перевести если взять словарик. Я думаю здесь стоит просить перевести отдельные фразы и слова матерные словосочетание, которые в словарях почему-то не печатают...А ещё лучше просмотрите тему Американский слэнг - узнаете кучу интересных слов...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Маста
![]() |
![]() Чуваки, если так переводить тексты полная фигня получится. Напомню RAP это Rythmic American Poetry я акцентирую внимание на слове American, так что если хотите понимать тексты песен их не надо просить переводить, учить язык надо!!
Последний раз редактировалось Magnifikuh Shoket, 28.09.2006 в 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Боец
![]() |
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#20 | |
Свой
![]() |
![]() Цитата:
Вот например...припев из известной песни Ву-Танг Клан Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all Можете мне перевести две последние строчки...а то у меня не очень получается. P.S. И ещё может не стоит выкладывать здесь полные тексты песен...потому что в инете можно легко найти любой текст... |
|
![]() |
![]() |